Kidshub - Cluburi de copii

Învățăm jucându-ne și ne jucăm învățând!

Toți copiii care sunt gata să guste bucuria copilăriei în ultimele zile de vacanță sunt bineveniți la „Festivalul Copilăriei”.

În cele trei zile de festival copiii vor avea ocazia să-și facă prieteni noi, să participe la câteva ateliere tematice prin care își vor dezvolta stima de sine, vor deveni mai dibaci în mânuirea unor rețete simple de bucătărie și mai creativi prin confecționarea de jucării interesante pe care le vor lua acasă. 

1. Conceptul de lunch bar presupune faptul că fiecare copil își personalizează gustarea de prânz cu elementele dorite. 

2. În cadrul atelierelor de creație copiii își vor confecționa propriul slime respectiv propria bilă efervescentă de baie. 


despre

Kidshub - cluburile de copii

Cea mai gustată activitate de copii este joaca. Știind acest lucru, utilizăm jocurile astfel încât copiii pe lângă bucuria resimțită la joc să și înțeleagă lucruri despre lume și viață, caracter și principii moral-creștine. Poveștile biblice, lecțiile cu obiect, trucurile, jocurile dar și multele alte activități, reprezintă o mare bucurie pentru toți copiii! 

UNDE SE DESFĂȘOARĂ?

În comunitate

Alo!Copii desfoșoară aceste cluburi de copii – Kidshubs – în comunitate și pot fi găzduite de bisericile locale, de căminele culturale, asociații, etc. Toți acei care doresc să înțeleagă valoarea desfășurării unui astfel de club de copii și care doresc să învețe cum se organizează un astfel de club de copii, sunt bineveniți să ne contacteze.

VREI SĂ GĂZDUIEȘTI KIDSHUB?

Fă o diferență!

Alo!Copii are o experiență de peste 20 de ani în organizarea, derularea și dezvoltarea cluburilor de copii. Dacă vrei să faci o diferență în comunitatea ta și să oferi copiilor o experiență grozavă de învățare, joacă și conectare cu Scriptura, într-un mod relevant și creativ atunci KidsHub este soluția!

Te ajutăm în instruirea voluntarilor, în elaborarea unui plan de acțiune și îți oferim un Pachet de start!!!