Kidshub - Cluburi de copii

Învățăm jucându-ne și ne jucăm învățând!

Tabăra urbană - Comoara pierdută!

Trei zile grozave de activități sportive, povestiri biblice creative, ateliere tematice și alte surprize!  

Copiii prezenți vor participa zilnic la tombolă iar în ultima zi o mega tombolă îi va aștepta pe toți copiii care vor fi participat la toate cele 3 zile de tabără urbană!

Pentru participare este necesară înscrierea. Mai jos găsiți butonul de înscriere. Recomandat ținuta lejeră pentru jocuri în exterior.

Cortul cu gustări contracost va fi deschis zilnic (găsiți detalii mai jos!).

Locația: Biserica Aletheia

ProgramJoi – Sâmbătă: 10,00-13,00

INTRAREA GRATUITĂ, DAR ÎNSCRIEREA OBLIGATORIE!

Cum arată cele trei zile de tabără urbană?

despre

Kidshub - cluburile de copii

Cea mai gustată activitate de copii este joaca. Știind acest lucru, utilizăm jocurile astfel încât copiii pe lângă bucuria resimțită la joc să și înțeleagă lucruri despre lume și viață, caracter și principii moral-creștine. Poveștile biblice, lecțiile cu obiect, trucurile, jocurile dar și multele alte activități, reprezintă o mare bucurie pentru toți copiii! 

UNDE SE DESFĂȘOARĂ?

În comunitate

Alo!Copii desfoșoară aceste cluburi de copii – Kidshubs – în comunitate și pot fi găzduite de bisericile locale, de căminele culturale, asociații, etc. Toți acei care doresc să înțeleagă valoarea desfășurării unui astfel de club de copii și care doresc să învețe cum se organizează un astfel de club de copii, sunt bineveniți să ne contacteze.

VREI SĂ GĂZDUIEȘTI KIDSHUB?

Fă o diferență!

Alo!Copii are o experiență de peste 20 de ani în organizarea, derularea și dezvoltarea cluburilor de copii. Dacă vrei să faci o diferență în comunitatea ta și să oferi copiilor o experiență grozavă de învățare, joacă și conectare cu Scriptura, într-un mod relevant și creativ atunci KidsHub este soluția!

Te ajutăm în instruirea voluntarilor, în elaborarea unui plan de acțiune și îți oferim un Pachet de start!!!