Instruire lideri

Școala de toamnă a învățătorilor de școală duminicală

  • Dacă dorești să ai o abordare corectă a slujirii copiilor în biserica ta atunci vino cu noi la școala de toamnă.
  • Dacă dorești să fi echipat cu unelte creative de predare a lecțiilor într-un mod cât mai relevant atunci hai la școala de toamnă.
  • Dacă dorești să experimentezi entuziasmul și bucuria părtășiei cu alți învățători de școală duminicală atunci hai la școala de toamnă. 

Titlurile sesiunilor Școlii de toamnă

Participarea la toate cele trei întâlniri de la Timișoara (9 sesiuni) presupune un cost de 90 de ron. Sâmbătă (22 oct) între 09,00-13,00 iar vineri (4 și 18 nov) între 18,00-21,00. Participanții vor primi mapa de lucru, materiale auxilire, gustări și băuturi la sesiuni. 

Vă rugăm să achitați taxa de participare înainte de prima sesiune. Mulțumim pentru înțelegere și sprijin! O puteți face prin transfer bancar (Asociația Religioasă Centrul Creștin Aletheia, Timișoara, IBAN RO84RNCB0249049277660008) sau cu cardul apăsând butonul de mai jos!

Vrei să fii un învățător cu impact?

Atunci răspunsul cel mai potrivit pentru tine și echipa ta este programul de formare continuă „România Creativă” și Conferința Națională anuală „Salvează Generația Următoare” concepute și oferite de Alo!Copii.

Sesiunile dinamice, interactive și cu multe exerciții practice te vor ajuta nu doar să-ți înțelegi mandatul de învățător de copii și te va ajuta să înțelegi cum să faci acest lucru cu impact.

Metodele creative prezentate vin toate cu resurse disponibile astfel ca slujirea ta să fie completă.

Intenționalitate

Dacă ne pasă de modul în care copiii noștri află, înțeleg și pun la inimă lucrurile fantastice despre credința creștină atunci trebuie să devenim intenționali în procesul nostru de instruire. 

Mediul în care au loc prezentarea Veștii bune trebuie să fie prielnic, prietenos cu copiii și incluziv.

Faptul ca nu vedem imediat rezultate nu înseamnă că ele nu sunt și atunci vorbim de ucenicie.

Dacă îți propui să ai o lucrare cu copiii dinamică și roditoare atunci investește în tine și echipa ta. 

 

Cât de prietenoasă este biserica ta cu copiii?

Este doar o întrebare din multele care compun sesiunile și activitățile din cadrul programului de instruire.

Prin serviciile de închinare, ritualuri și experiențele repetate în jurul adulților care participă cu convingere, copiii învață limbajul credinței. 

Așadar, programul de training te va ajuta să descoperi ce trebuie și ce nu trebuie să faci astfel încât să transmiți mai mult decât o informație.

Echipează-te

Dacă ești un pastor atent cu dezvoltarea armonioasă a bisericii tale, atunci investește înțelept în formarea lucrătorilor din biserica ta.

Dacă ești un lider de lucrare cu copiii sau parte dintr-o echipă și vrei să stăm de vorbă nu ezita să ne contactezi.

Dacă dorești să participi la unul din seminariile noastre deja stabilite dă-ne de veste.

Următoarele sesiuni de instruire