Despre noi

Kids running

Despre Noi

Misiunea Alo!Copii este de a crea contexte relevante pentru copii, astfel încât aceștia să se dezvolte moral, social și spiritual prin puterea transformatoare a Veștii Bune!

Astfel, acționăm holistic, din grijă față de generația următoare, împlinind Marea Trimitere, echipând lucrătorii cu copiii din bisericile locale și organizațiile de profil.

Creăm și promovăm resurse relevante și creative de predare și de lucru cu copiii prin editura noastră One Way România și a librăriei cu același nume www.onewayromania.ro.

Mărturisim

Credința creștină oricărui copil, astfel că în prin acțiuni intenționate toți copiii pot deveni cetățeni ai Împărăției.

Susținem

Biserica locală care este locul unde copiii trebuie să fie apreciați și văzuți ca fiind biserica de azi și oferindu-le șansa de implicare și manifestare în viața de zi cu zi a bisericii.

Promovăm

Excelența în lucrare ca fiind condiția prin care copiii devin în mod autentic agenți ai schimbării în lumina virtuților creștin atât în familie, cât și în societate.

Oferim

Programe de echipare continuă, pentru toți actorii implicați în procesul de formare al copiilor și vedem în copii sursa noastră de inspirație pentru toate acestea.

Folosim

O gamă variată de resurse relevante și creative pentru ca fiecare copil să devină un purtător al credinței creștine.