Taberele de vara

Taberele de vară Alo!Copii

Taberele de vara Alo!Copii sunt un cotext special creat pentru copii unde aceștia descoperă bucuriile copilăriei în natură și ghidați după valori moral-creștine! După o viziune a Grain of Wheat Internațional (Elveția), care are o experiență în derularea taberelor de peste 75 de ani, echipa Alo!Copii România duce mai departe acest standard înalt al lucrului cu copiii!

Echipa Alo!Copii organizează tabere de vară de mai bine de 20 de ani. Entuziasmul și calitatea taberelor fac ca în fiecare an copiii să se întoarcă și nu doar atât ci să și aducă noi prieteni cu ei!

Fii un părinte responsabil și oferă-i copilului tău un context armonios, sigur și plin de aventură! Aici copiii descoperă multe lucruri noi precum activitățile, mâncarea nouă, rutina zilnică atât de benefică pentru o dezvoltare autonomă armonioasă și echilibrată!

tabara alocopii

Dăm startul înscrierilor în 2024!

Mai jos aveți câmpul destinat înscrierilor copiilor. Vă rugăm să alegeți atât perioada potrivită cât și caracteristicile copilului dumneavoastră. 

În taberele de vara sunt bineveniți orice copil indiferent de mediul social, religios!

Dorim ca aceste tabere să fie o oază de bucurie și experimentarea lucrurilor noi pentru copii iar acestea să ducă la dezvoltarea lor și deprinderea unor noi aptitudini de viață.

Dacă ai mai fost cu noi în tabără atunci ști că nu trebuie să ratezi momentul! 

Dacă nu ai mai fost atunci cu siguranță nu trebuie să ratezi ocazia!

Taberele de vara

De ce într-o tabără creștină?

Misiunea Alo!Copii este de a îl face de cunoscut pe Dumnezeu și fantastica lui poveste oricărui copil. Dorim să facem acest lucru într-un mod creativ și relevant lor!

Activitățile noastre din tabără curpind:

– timp de citire Bibliei dimineață

– timp de lecții creative cu tot felul de activități captivante: teatru de păpuși, lecții cu obiect, cântece, coregrafie, jocuri, etc.

– rugăciune înaintea mesei

– valorile și modul de comunicare este într-un spirit creștin evitând curinvtele injurioase, jignirile, batjocurile, etc.

ZILE
ORE
MINUTE
SECUNDE
Taberele de vara

Ce activități fac copiii în tabără?

Programul taberei este compact și încearcă să ofere copiilor atât un timp plin de activități cât și momente de relaxare și odihnă.

Dimineața copiii au parte de igiena personală. Urmează un timp de rugăciune scurt în echipă. Până în prânz urmează micul dejun, lecția și jocurile pe puncte. Urmeză timp de odihnă iar după amiaza sunt diverse activități precum: jocuri la liber, vânătoarea de comori, ateliere tematice, etc. Serile sunt un moment important al taberei și avem seară de film, seara de talente, etc.

Toți copiii sunt ajutați să se adapteze programului de către liderii de echipă. Copiii sunt ajutați să participe la activități în ritmul și capacitatea lor de înțelegere. Nu dorim ca niciun copil să facă nimic obligat!

Cazarea și mâncarea

Anul acesta taberele Alo!Copii vor avea loc în localitatea Dezna, jud. Arad la Dezna Outreach Center. Centrul beneficiază de camere cu 4,6 și 8 camere. Băile și dușurile individuale sunt dispuse pe hol. 

Vor fi camere de băieți și camere de fete cu camere de lideri supraveghetori lângă ele. Una din regulile taberei este că nici băieții nu au ce căuta în camerele fetelor dar nici fetele invers. 

Faciliatea beneficiază de sală de activități, sală de mese, mese de pingpong, curte și acces la teren de fotbal.

Mâncarea este pregătită de bucătari profesioniști și caută să bucure papilele gustative ale copiilor oferind diversitate în mâncare.

Diversitatea dar și mâncatul în comunitate va spori pofta!

Taberele de vara

Costul și înscrierea

Costul unei tabere Alo!Copii în 2024 este de 699 RON! Acesta include transportul (cu autocarul cu firmă specilizată), cazarea 5 zile (4 nopți), mâncarea și gustările, activitățile și alte materiale. Pentru frații taberistului înscris oferim o reducere de 10%. Copiii vor avea posibilitatea de a-și achiziționa din cadrul shopului taberei atât gustărele cât și anumite obiecte suvenir pentru acasă. Este recomandat să aibă ceva bănuți de cheltuială!

În maxim 3 zile de la înscriere părinții sunt rugați să achite taxa de avans în valoare de 350 RON în contul RO84RNCB0249049277660008 (BCR), Asociația Religioasă Centrul Creștin Aletheia cu mențiunea: avans/rest tabără + numele de familie participant (ți). Pentru alte detalii ne puteți suna la 0721733417 sau ne puteți scria la info@alocopii.roDoar după înscrierea de mai jos și achitarea avansului se consideră locul rezervat. Avansul nu mai poate fi returnat înainte cu 10 zile înainte de tabără doar în cazul unor urgențe medicale sau familiale. Mulțumim pentru înțelegere!

Locuri rezervate

0% Locuri rezervate

SPUNE ȘI PRIETENILOR TĂI!

0 M +

tabere organizate

0 +

copii fericiți în tabere

0 +

ore de vânătoarea de comori

0 M

lideri implicați