Taberele de vară

Hai cu noi în tabără!!!

Taberele de vară Alo!Copii 2023

  • Ce este vacanța fără tabăra de vară?
  • Ce am mai avea de povestit dacă nu am merge măcar într-o tabără?
  • Unde este locul cel mai potrivit să îți faci prieteni dacă nu în tabără?
  • Unde este mâncare cea mai bună și ceaiul cel mai gustos dacă nu în tabără?
  • Hai cu noi în tabără!
  • Citește cu atenție detaliile de mai jos pentru a cunoaște mai bine ceea ce vom face în tabără, locația, costul dar și alte lucruri importante pentru copilul tău!

Despre taberele Alo!Copii

1. Taberele noastre sunt special concepute să fie incluzive pentru orice copil indiferent de moft, apartenența socială sau contextul religios, iar dovadă stau miile de copii care au fost deja cu noi în tabără!
2. Credem că fiecare copil trebuie să fie valorizat, acceptat și iubit necondiționat, motiv pentru care ne bucurăm de fiecare! 
3. Echipa de lideri este compusă atât din specialiști în domeniul educației (traineri, animatori socio-educativi, profesori, asistenți sociali) cât și de o armată de voluntari fantastici și pregătiți cum se cuvine! 

Ce vom face acolo?

1. Fiecare zi de tabără este bine organizată și copiii sunt prinși în activități diverse de dimineața de la ora de trezire până seara la ora stingerii. 
2. Copiii sunt invitați să se implice în anumite sarcini care să le dezvolte autonomia și abilitățile sociale
3. Pentru suntem o tabără care are la bază valorile moral-creștine copiii vor avea parte de lecții super interesante și activități diverse prin care vom învăța despre Dumnezeu, caracter, relații, etc. Încurajăm libera exprimare, oferind libertatea fiecărui taberist de a crede în ceea ce vrea. 

Cazarea și mâncarea!

1. La Sasca Montană (Jud. Caraș-Severin) – unde vom ține taberele anul acesta) taberiștii vor sta în camere de 2, 3 sau 4 paturi. Ne asigurăm că băieții și fetele au camere diferite și chiar corpuri/paliere de clădire diferite. Pentru detaliile despre organizarea și funcționarea taberei nu ezitați să citiți Fișa de Înscriere care conține toate aspectele organizării și relaționării în tabără. 
2. Mâncarea în tabără este special aleasă ca să ofere satisfacție copiilor iar dacă un copil ține regim alimentar ne putem îngriji ca aceștia să primească ceea ce pot și au voie să mănânce. Suntem atenți ca toți copiii să mănânce suficient și sănătos. Vor fi trei mese pe zi plus o gustare după-amiaza. 
3. De asemenea în tabără copiii vor avea parte de un shop unde ei își vor putea cumpăra, raționalizat, câteva gustări. De aceea este bine să aibă câțiva bănuți de cheltuială la ei.

Loucurile pentru tabăra 1 de copii și cea de adolescenți sunt epuizate! Mulțumim pentru înțelegere!

Costuri și înscrierea!

1. Costul taberei Alo!Copii din 2023 este de 750 RON și acoperă 5 zile de tabără (adică 4 nopți de cazare) + transportul cu autocarul + toate materialele didactice pentru activități și jocuri.

2. Înscrierea copiilor constă în doi pași:

a) se completează formularul de mai jos,

b) se achită avansul de tabără de 300 RON (din totalul de 750 RON) transfer bancar, plata cu cardul sau numerar la biroul Alo!Copii. Acesta trebuie depus în maxim 3 zile de la completarea formularului de mai jos în contul Asociația Religioasă Centrul Creștin Aletheia, Timișoara, IBAN RO84RNCB0249049277660008 (BCR), cu mențiunea donație pentru tabără+nume taberist.

c) după trimiterea formularului completat și achitarea avansului se primește confirmarea înscrierii pe email. 

Menționăm că după 01 Iunie avansul nu mai este returnabil indiferent de motivul retragerii (exceptând motivele medicale grave).

2. Părinții sunt rugați să descarce și să citească fișa de înscriere de mai jos pe care să o completeze și să o aducă în original fie oricând înaintea taberei la biroul Alo!Copii (Timișoara), fie chiar în dimineața plecării! Anul acesta nu dorim să ne trimiteți fișele nici pe email și nici pe whatsapp ca până acum.

1. Ghidul pentru părinți - În clipul alăturat veți putea găsi informațiile necesare pentru pregătirea plecării în tabără.

2. Nu uitați că este necesar tipărirea fișei de înscriere de mai jos, completarea acesteia și aducerea ei în dimineața plecării în tabără.

3. De asemenea este binevenită plata restului taxei de tabără înainte de dimineața plecării în tabără. Mai sus aveți datele pentru transferul bancar sau plata cu cardul.

Vă mulțumim!

Procentul de înscriere
Înscriși deja 55%

Campania - Oferă un Zâmbet!

Nu orice copil are șansa de a se bucura de micile răsfățuri precum este o tabără de vară, dar credem că orice copil are dreptul la o tabără de vară. Pentru că nu putem sta nepăsători față de acești copilași dorim să facem ceva împreună cu voi!

Așadar, dacă dorești să faci cadou o zi (150 RON) sau mai multe zile de tabără nu ezita să ne contactezi la 0721733417 sau să donezi în contul Asociației Religioase Centrul Creștin Aletheia, IBAN            RO84RNCB0249049277660008 cu mențiunea Ofer un Zâmbet! Pentru persoanele juridice putem pune la dispoziție și contract de sponzorizare. 

Mulțumim pentru faptul că alături de noi credeți și dumneavoastră că este mai ferice să dai decât să primești

Pentru a ușura sarcina dătătorilor de zâmbete puteți face donații direct cu cardul unde poți alege câte zile de tabără dorești să oferi cadou!

Fisă de înscriere

Peste 0 ore de vânătoarea de comori

Peste 0 de tabere derulate deja

Peste 0 de taberiști

Peste 0 ani de experiență

Urmărește pagina noastră de facebook