Taberele de vară

Hai cu noi în tabără!!!

Yuhu încep taberele...

Taberele de vară Alo!Copii 2022

  • Ce este vacanța fără tabăra de vară?
  • Ce am mai avea de povestit dacă nu am merge măcar într-o tabără?
  • Unde este locul cel mai potrivit să îți faci prieteni dacă nu în tabără?
  • Unde este mâncare cea mai bună și ceaiul cel mai gustos dacă nu în tabără?
  • Hai cu noi în tabără!
  • Citește cu atenție detaliile de mai jos pentru a cunoaște mai bine ceea ce vom face în tabără, locația, costul dar și alte lucruri importante pentru copilul tău!

Despre taberele Alo!Copii

1. Taberele noastre sunt special concepute să fie incluzive pentru orice copil indiferent de moft, apartenența socială sau contextul religios, iar dovadă stau miile de copii care au fost deja cu noi în tabără!
2. Credem că fiecare copil trebuie să fie valorizat, acceptat și iubit necondiționat, motiv pentru care ne bucurăm de fiecare! 
3. Echipa de lideri este compusă atât din specialiști în domeniul educației (traineri, animatori socio-educativi, profesori, asistenți sociali) cât și de o armată de voluntari fantastici și pregătiți cum se cuvine! 

Ce vom face acolo?

1. Fiecare zi de tabără este bine organizată și copiii sunt prinși în activități diverse de dimineața de la ora de trezire până seara la ora stingerii. 
2. Copiii sunt invitați să se implice în anumite sarcini care să le dezvolte autonomia și abilitățile sociale
3. Pentru suntem o tabără care are la bază valorile moral-creștine copiii vor avea parte de lecții super interesante și activități diverse prin care vom învăța despre Dumnezeu, caracter, relații, etc. Încurajăm libera exprimare, oferind libertatea fiecărui taberist de a crede în ceea ce vrea. 

Cazarea și mâncarea!

1. La Valea Verde, (Câmpeni, jud. Alba-unde vom ține taberele anul acesta) taberiștii vor sta în camere de 2, 3 sau 4 paturi. Ne asigurăm că băieții și fetele au camere diferite și chiar corpuri/paliere de clădire diferite. Pentru detaliile despre organizarea și funcționarea taberei nu ezitați să citiți Fișa de Înscriere care conține toate aspectele organizării și relaționării în tabără. 
2. Mâncarea în tabără este special aleasă ca să ofere satisfacție copiilor iar dacă un copil ține regim alimentar ne putem îngriji ca aceștia să primească ceea ce pot și au voie să mănânce. Suntem atenți ca toți copiii să mănânce suficient și sănătos. Vor fi trei mese pe zi plus o gustare după-amiaza. 
3. De asemenea în tabără copiii vor avea parte de un shop unde ei își vor putea cumpăra, raționalizat, câteva gustări. De aceea este bine să aibă câțiva bănuți de cheltuială la ei.

Costuri și înscrierea?

1. Înscrierea copiilor constă în doi pași: a) se completează formularul de mai jos, b) se virează avansul de tabără de 200 RON (din totalul de 600 RON). Acesta trebuie depus în maxim 3 zile de la completarea formularului de mai jos în contul Asociația Religioasă Centrul Creștin Aletheia, Timișoara, IBAN RO84RNCB0249049277660008 (BCR), cu mențiunea donație pentru tabără+nume taberist. Menționăm că după 01 Mai avansul nu mai este returnabil indiferent de motivul retragerii.

2. Părinții sunt rugați ca să descarce și să citească fișa de înscriere de mai jos pe care să o completeze și doar să o aducă fie înaintea taberei la biroul Alo!Copii (Timișoara) fie în dimineața plecării! Anul acesta nu dorim să ne trimiteți fișele nici pe email și nici pe whatsapp ca până acum. 

3. După ce avem dovada plății în bancă părinții vor primi un email cu confirmarea înscrierii.

1. Ghidul pentru părinți - În clipul alăturat veți putea găsi informațiile necesare pentru pregătirea plecării în tabără.

2. Nu uitați că este necesar tipărirea fișei de înscriere de mai jos, completarea acesteia și aducerea ei în dimineața plecării în tabără.

3. De asemenea este binevenită plata restului taxei de tabără înainte de dimineața plecării în tabără. Mai sus aveți datele pentru transferul bancar sau plata cu cardul.

Vă mulțumim!

Înscrierile în taberele Alo!Copii s-au încheiat!
Toate locurile sunt ocupate! Mulțumim pentru înțelegere și interes!

Procentul de înscriere
Înscriși deja 100%

Fisă de înscriere

Declarație de sănătate

Peste 0 ore de vânătoarea de comori

Peste 0 de tabere derulate deja

Peste 0 de taberiști

Peste 0 ani de experiență

Urmărește pagina noastră de facebook